Cementgjutning

3/6  kl. 10. 00 hos Thomas Skagenborg.
Vi gjuter fågelbad eller krukor mm. till  självkostnadspris. Tag med inspiration och ett glatt humör. Tag med fika, fast en lite kaka bjuder vi på. Begränsat antal platser.

För anmälan ring Thomas 0707- 39 52 84

Välkomna

Årsmöte

Så hade vi årsmöte i Lidköpings trädgårdsförening igår. Vi avtackade vår ordförande Marianne Lenhult, vår vice ordförande Maria Norrby och supleanten Mona Högberg som alla har gjort ett gott arbete. Tyvärr finns i dagsläget inget förslag på ordförande, något som styrelsen internt får lösa under året. Efter lotteri och kaffe med semla bjöds det på vackra fågelbilder med sång av Per Olof Strandroth.

Bomässan

Lidköpings trädgårdsförening deltar på Bomässan i år igen.

Bomässan är 7 – 9 Oktober på Sparbanken Lidköping Arena.

Vill ni vara med och bemanna montern? Fribiljetter delas då ut till anhöriga.

Kontakta Marianne Lenhult.

Rörstrands center

Trädgårdsföreningen deltog idag på trädgårdsdagen på Rörstrands center.

Vi sålde plantor och sticklingar och hade en tävling ” Gissa rätt träd och buskar”

Vädret var vackert men kyligt. Arrangemanget konkurrerade tyvärr med loppisen på Arenen så det var inte så mycket folk som förra året.

Rörstrand 23april